Foto: Igor Kralj/PIXSELL

(FOTO) ŠOKIRALO POSLJEDNJE BORAVIŠTE MARADONE: ‘I vi biste umrli u ovoj kući!’

Autor: Luka Vuletić

Smrću Diega Maradone prije više od tjedan dana i dalje se ne sliježe prašina.

Kako vrijeme odmiče sve više bizarnosti u vezi njegova života, posljednjih dana i smrti izlazi u javnost, a posljednje u nizu su fotografije doma u kojem je veliki Argentinac proveo zadnje dane.

Argentinski list Clarin donio je fotografije iz kuće u San Andresu u blizini Buenos Airesa, koje su podigle ‘obrve’ zbog upitnih uvjeta u kojima je boravio Maradona, koji se tad nalazio u teškom zdravstvenom stanju.

Naime, iako je kuća bila prostrana, na dva kata, sa četiri spavaće sobe, nije bila prilagođena teškom pokretnom El Diegu.

Kako u kući nije bilo lifta, a Maradona nije mogao po stepenicama, većinu stvari preselili su mu u prizemlje ostavivši dojam prenakrcanosti stvarima na malom prostoru.

“Bila je to prolazna kuća. Kad su njegovi počeli tražiti kuću za Maradonin otpust, mislilo se da bi se za dva ili tri mjeseca mogao vratiti živjeti u Brandsen ili gdje god je želio, čak se razgovaralo i o mogućnosti putovanja na Kubu, pa da tamo nastavi živjeti jedan period života, ili za stalno ako tako on bude htio”, rekao je neimenovani Maradonin suradnik.

Maradona je nuždu obavljao u kemijskom WC-u, a ne u pravom, a po pitanju uvjeta oglasila se njegova bivša žena Claudia Villafane kratkim komentarom.




“I vi biste umrli ovdje da ste vidjeli gdje je umro.”

Fotografije kuće u kojoj je pred kraj života boravio Maradona možete pogledati OVDJE.




Autor:Luka Vuletić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.