CROPIX

(VIDEO I FOTO) RED PRED SPALADIUM ARENOM: Počela prodaja ulaznica za utakmicu s Mađarskom i Walesom

Autor: Mario Lacković

Pred Spaladium arenom u Splitu stvorila se kolona. Naime, od 12 sati počinje prodaja ulaznica za kvalifikacijski ogled s Mađarskom.

Vatreni se nakon četiri godine vraćaju u Split nakon pregovora između HNS-a, grada Splita i Hajduka. Na red će pripaziti i nekoliko marica te interventna policija kako ne bi došlo do remećenja javnog reda i mira. Ulaznica za sjevernu tribinu stoji 100 kuna, za istočnu 150, a za zapadnu 200 kuna u pretprodaji. Nakon toga cijene rastu na 125, 200 odnosno 250 kuna. U prodaji su i ulaznice za utakmicu protiv Walesa u Cardiffu po 260 kuna. Ulaznice se mogu kupiti od 12 do 18 sati radnim danom, te će trajati do 6. listopada.

 

Poznat je i raspored reprezentacije u tjednu koji će provesti u Splitu. Okupljanje pred konferencije i boravak reprezentacije planiran je u ponedjeljak, 7. listopada u hotelu Le Meridien Lav, dok će “vatreni” trenirati u Omišu. Jedina aktivnost na Poljudu bit će trening i konferencija za medije dan uoči utakmice.

Ni dan nakon utakmice “vatreni” neće na Poljud. Uobičajeno rastezanje odradit će u hotelskoj teretani, a za Cardiff će poletjeti charter letom u subotu, dan uoči utakmice protiv Walesa.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU! 




 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dnevno Sport (@dnevno_sport) on




Autor:Mario Lacković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.