Slavko Midzor/PIXSELL

(FOTO) POTPIS S HAJDUKOM: Talentirani tinejdžer razveselio Bijele

Autor: Ivor Krapac

Stipe Biuk, 18-godišnji nadareni igrač koji se najbolje snalazi na poziciji krila, stavio je potpis na profesionalni ugovor s Hajdukom koji će trajati do 2026. godine.

S potpisom o kojem je izvijestio splitski klub, Biuk je spreman za novi korak u karijeri u kojoj se do sada isticao kao kapetan Hajdukove juniorske momčadi.

Mladi krilni igrač je uoči nastavka sezone u hrvatskom prvenstvu na pripremama s prvom momčadi Hajduka na Braču, što pokazuje da se na njega ozbiljno računa i u izazovima koje Bijele čekaju u prvoligaškom društvu.

Takvu najavu je svojim riječima prilikom potpisa ugovora podcrtao i Litavac Mindaugas Nikoličius, koji je nedavno postao Hajdukov novi sportski direktor.

Nikoličius je za Hajdukovu službenu stranicu istaknuo da Biukov primjer pokazuje ispravnost puta kojim su Bijeli krenuli, s naglaskom na najtalentiranije igrače iz njegove nogometne akademije koja nosi naziv Luke Kaliterne.

Svoju sreću nakon potpisa iskazao je i Biuk. Mladi krilni igrač istaknuo je da će povjerenje koje je dobio nastojati opravdati svojim predstavama na terenu. Rekao je da se nada i golovima u novim izazovima koji ga čekaju.

https://www.facebook.com/hnkhajduk/posts/4866385976769584




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.