Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

(FOTO) POGLEDAJTE KAKO SU POZNATI PROVELI BOŽIĆ: Neki skromnije nego očekivano, neki su se odali kiču, neke su kritizirali

Autor: Gordan Šojat

Kako je ovo doba godine posvećeno obitelji i druženju s najmilijima, tako su brojne sportske zvijezde na svojim Instagram profilima zaželjele sve najbolje svojim pratiteljima.

Cristiano Ronaldo je postavio fotografiju sebe i svoje obitelji ispod skromnog bora s jednostavnom porukom.

“Želimo Vam sretan Božić! Pun ljubavi, zdravlja i sreće.”, napisao je Ronaldo na svom profilu i tako zaželio lijepe blagdane svakom od svojih 248 milijuna pratitelja.




Naš Ivan Rakitić je također pozirao ispod raskošno ukrašene jelke s cijelom obitelji uz lijepe želje svima.

“Obitelj Rakitić-Mauri želi Vam sretan Božić.”, napisao je Raketa.

Kako je Božić postao univerzalni praznik, Mo Salah je također sa svojom obitelji proslavio rođenje Isusa, no na žalost neki pratitelji su mu zamjerili što je postavio fotografiju obitelji ispod jelke uz komentar “Sretan Božić”.

Dejan Lovren je tako stao u obranu svog dugogodišnjeg prijatelja rekavši kako Salah nije učinio ništa krivo.

Jednako kao i Salaha, neki od pratitelja kritizirali su i Anu Ivanović koja je također ušla u Božićni duh s njenim suprugom Bastianom Schweinsteigerom.

Tako su bivšu broj 1 prozvali kako njen Božić nije danas već sedmog siječnja te kako je izdala Srpstvo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.