Photo: Instagram/Kelly Mendes

(FOTO) OSTALA JE U ŠOKU! Grozomorna prijetnja zbog nasrtaja na zvijezdu

Autor: Ivor Krapac

Kelly Mendes, supruga Lyonovog brazilskog veznjaka Thiaga Mendesa, otkrila je da su joj stigle prijetnje smrću nakon što je njezin dragi u utakmici protiv PSG-a u nedjelju u francuskom prvenstvu žestokim startom ozlijedio svojeg sunarodnjaka Neymara.

Neymaru je stradao gležanj u situaciji u kojoj je urlao od boli, a Lyonov Brazilac je nakon pregleda snimke isključen zbog svojeg starta u završnici utakmice u kojoj je njegova momčad slavila s 1:0.

Kako se pokazalo, Neymarova ozljeda srećom ipak nije teža, no uznemirujuće scene pogodile su dio najmanje razumnih kojima je PSG-ova brazilska zvijezda pri srcu.

Kelly Mendes suočila se s prijetnjama smrću zbog starta svojeg supruga, a približila je kako je izgledala jedna od njih: ‘Za ono što je napravio tvoj dečko, ako se išta dogodi s Neymarom, to ćeš platiti svojim životom. Ti i tvoja obitelj, jedan po jedan’.

Supruga Lyonovog nogometaša je cijeli ovaj slučaj prijavila policiji, nadajući se da će se što prije moći vratiti normalnom životu i zaboraviti na šok koji je pretrpjela.

Uobičajeni život znači i male životne užitke, kakve Kelly Mendes zna približiti svima koji je prate na Instagramu.




Tu su ponekad i Lyonove boje kojima daje podršku svojem suprugu!

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.