Screenshot: Instagram/Daniela Rajić

(FOTO) NAVALIO NA SARMU I DRUGE STVARI: Balkanska gozba američke zvijezde, pogledajte taj božićni stol

Autor: I.K.

Božić je vrijeme za obiteljska okupljanja i puno dobre hrane, a tako je i u obitelji s kojom uživaju poznati američki košarkaš Paul George i njegova zaručnica, Amerikanka srpskih korijena Daniela Rajić.

George, veliki adut Los Angeles Clippersa u kojima mu je suigrač hrvatski reprezentativac Ivica Zubac, snimljen je za božićnim stolom na kojem se nalaze sarma i druge poslastice s ovih prostora. Tu je bilo i nešto za osvježenje, boca Nikšićkog koju je George uzeo, što je Rajić objavila u pričama na svojem profilu na Instagramu.

Jelo se dobro, a nakon toga, George sada može malo predahnuti jer njegovi Clippersi nisu u programu NBA lige na Božić, kada se na parketima najjače košarkaške lige svijeta redovito igra nekoliko zvučnih utakmica.

Bogata ponuda

Evo kako je to izgledalo na stolu i s Georgeovim pivom u rukama, u objavama Daniele Rajić na Instagramu.

Screenshot: Instagram/Daniela Rajić
Screenshot: Instagram/Daniela Rajić

Sreli se u Miamiju

George i Rajić su krenuli hodati 2013., nakon što su se upoznali dok je ona bila na studiju u Miamiju i istovremeno je zarađivala za život na različite načine. Između ostalog, bila je i plesačica u jednom klubu za odrasle.

Amerikanka srpskih korijena je poslije jedne njihove noći zatrudnjela, a u ljubavnoj vezi koja traje već dugo sada imaju troje djece, dvije kćeri i nedavno rođenog sina.

 




Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Daniela Rajic (@danielarajic)




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.