FOTO: Screenshot Instagram

(FOTO) MA KAKAV STRAH ZA TURIZAM! I najveći je stigao u naš Split! Mega jahtom plijenio poglede znatiželjnika!

Autor: Dnevno

Earvin Magic Johnson, najpoznatiji broj 32 svjetske košarke te jedan od najvećih, najboljih i najatraktivnijih košarkaša u NBA ligi i općenito svjetskoj košarci svih vremena, stigao je u Split.

Zaštitni znak proslavljenih Los Angeles Lakersa odlučio je sa svojim prijateljima i obitelji jedan dio svoga ljetnog odmora provesti u Hrvatskoj, a da je to tako pokazuje i mega jahta “Aquila”, morska ljepotica duga 85,6 metara i vrijedna oko 150 milijuna američkih dolara, na koju se Magic ukrcao i s kojom će ploviti Jadranom, javlja Slobodna Dalmacija.

 

View this post on Instagram

 

Happy birthday to my amazing son EJ! I love how you touch the world. Continue to let your light shine! I love you!

A post shared by Earvin “Magic” Johnson (@magicjohnson) on




U petak se Splitom proširila vijest kako u jedan poznati splitski restoran oko 20 sati dolazi “Mister Zrak”, odnosno Michael Jordan, vjerojatno najveći košarkaš koji je šetao zemljinom kuglom i zaštitni znak Chicago Bullsa. Stoga su se u predviđeno vrijeme sjatili fotoreporteri i novinari kako bi ovjekovječili tu povijesnu fotografiju. No, od fotografije nije bilo ništa, jer se Air Jordan nije pojavio u “dogovoreno” vrijeme na “dogovorenom” mjestu.

 

View this post on Instagram

 




The family had an amazing dinner at the house to celebrate E.J.’s birthday yesterday ?

A post shared by Earvin “Magic” Johnson (@magicjohnson) on

Samo sat-dva vremena nakon toga došla je informacija kako je prva vijest pogrešna i kako u Split ne dolazi Air Mike, već Magic Johnson.

Danas vrlo uspješan poslovni čovjek, čije se bogatstvo procjenjuje na oko milijardu američkih dolara, u Hrvatskoj uživa na megajahti čiji se tjedni najam mjeri u milijunima kuna.

 Nije poznato s kim je sve došao uživati na predivnom Jadranu, no svakako ćemo ga imati još prilike vidjeti, kao očito i brojne druge poznate strane turiste. Čini se da se ipak ne moramo toliko brinuti za sezonu? Nadamo se da će na kraju biti iznad svih očekivanja!

(FOTO) KAKAV FRAJER! Domagoj Vida prošetao Splitom, a gdje mu je bolja polovica?

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.