Foto: instagramscreenshot

(FOTO) JELENA DOKIĆ VJENČALA SE ZA HRVATA!? ‘Tata bi više volio da sam s nekim teroristom nego s Hrvatom!’

Autor: G.I.Š.

Bivša srpska tenisačica Jelena Dokić i njen dugogodišnji pratitelj Hrvat Tin Bikić, po pisanju srpskih medija izgleda kako su svoju vezu okrunili brakom.

Jelena i Tin bili su godinama na udaru zbog njihove veze, a najveći protivnik njihove ljubavi bio je njen otac Damir koji se nikako nije mogao pomiriti da mu kćerka za dečka ima Hrvata.

Damir Dokić je tako po priznanju Jelen često znao biti i fizički nasilan kako bi ih spriječio, a protiv njene volje natjerao je inače rođenu Osječanku da igra za Jugoslaviju a ne Australiju.

Bolje s teroristom

Jelena Dokić je jednom tako izjavila:

“U njegovim (očevim) očima to je bilo najgore što sam mogla učiniti. Radije bi da sam bila s teroristom nego s Hrvatom”, otkrila je bivša četvrta tenisačica svijeta.

No Jelena i Tin skrasili su se na kraju u Australiji daleko od očiju balkanske javnosti gdje su se izgleda u tajnosti i oženili.




Tako je prije samo nekoliko dana, Jelena Dokić ostavila zbunjene obožavatelje kada su je pitali o njenoj vezi s Tinom.

“Možda smo se već vjenčali”, rekla je Dokić, a zatim otkrila da im je plan u budućnosti imati djecu.

 

Nasilni otac

O odnosu s ocem i svim patnjama koje je proživjela Jelena je napisala i knjigu “Unbreakable” (Nesalomljiva), a o presingu njenog oca jednom je rekla:

“Voljela sam igrati za Australiju, osjećao sam se kao Australka i otac mi je to oduzeo. Natjerao me da igram za Srbiju i to objavim u javnosti. Tukao me kad mi nije išlo dobro na treningu. Pljuvao me, povlačio kosu i uši. “Jednom me toliko pretukao da sam izgubila svijest. Ne možeš birati svoje roditelje. Želim li ikad da imam normalnog oca? Apsolutno! Ali sad sam napokon sretna”, rekla je Jelena prije par godina.

Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.