19.04.2018., Djurdjevac, Budancevica - Na prometnici u Budancevici veceras je poginuo motociklist, na nacin da je motocikl podigao na zadnji kotac i krenuo u pretjecanje dva tegljaca. Izgubio je nadzor i sletio u jarak, te na mjestu mrtav zavrsio u ogradi. Tijekom ocevida jedan nesmotreni vozac crvene mazde zaletio se u policijski automobil pod rotirajucim svjetlima, te je policijski auto nabio u vatrogasno vozilo i na taj nacin izazavao dodatni lancani sudar. Policijski ocevid za obje prometne jos je u tijeku. Photo: Damir Spehar/PIXSELL

(FOTO) JEDVA IZVUKLI ŽIVU GLAVU! Huligani zapalili sucima auto, sačekuša u tunelu!

Autor: G.I.Š.

Utakmica Premier lige BiH između Veleža i Borca odigrana je pod visokim tenzijama, a sve je kulminiralo u 82. minuti kada je sudac Sabrija Topalović prekinuo utakmicu.

Naime, u tom trenutku navijaći Rođenih uletjeli su u teren i pokušali su se obračunati s gostujućim igračima i sucima susreta.

Kako je utakmica prekinuta Borac će upisati pobjedu od 0:3, a Veležu se još i smiješi kazna zbog upada navijača na teren.

Spalili auto

No, dogodilo se i strašno treće poluvrijeme. Kod Jablanice u tunelu napadnuto je vozilo u kojem su bile suci. Neki od njih su povrijeđeni, dok je automobil u potpunosti izgorio unatoč intervenciji vatroglasaca.

Kako saznaje SportSport.ba, petorica huligana su presrela automobil, prvo su u njega ubacili baklju te su nakon toga sa metalnim šipkama napali Topalovića, Alispahića i Šehovića, a najteže je prošao Alispahić koji se trenutno nalazi u bolnici u Zenici na detaljnim pretragama.

Naravno cijeli nemili događa je prijavljen policiji, dok se za napadačima još uvijek traga.




Kako je izgledao automobil poslije napada pogledajte OVDJE.

Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.