screenshoot/instagram

(FOTO) Jedna od najvećih bodybuilderica na svijetu pokazala impresivno tijelo! Noj se ne bi htjeli zamjeriti!

Autor: Dnevno

 Svi ćete se složiti da je u našoj kulturi privlačnija i oku ugodnija mršavija od predebele žene.

Idealna kombinacija zdravlja, ljepote i dobre forme postiže se upravo bodybuildingom. Na taj način jačate i povećavate mišićni tonus, poboljšavate formu od glave do pete te postajete sretniji i samopouzdaniji na svim životnim poljima. Bodybuilding stvara više promjena i metamorfoza nego bilo koja plastična operacija ili dijeta!, pojašnjava prof. kineziologije Ksenija Tićak na stranici specijaliziranoj za bodybuilding.

Dodaje kako bodybuilding može za vas učiniti sve što želite po pitanju oblikovanja tijela, jer isti poboljšava vašu formu, povećava mišićni tonus, pravilno raspoređuje obline, smanjuje masne naslage, povećava snagu i poboljšava zdravlje.

Većina žena koje se dugo godina bave bodybuildingom nikada ne mogu postići povećanje “čistih” mišića više od 5 kilograma. To nije tako lako!, dodaje Ksenija, no ima onihh žena koje nam djeluju kao da su od čelika, a jedna od njih je i body builderica Kary Chapa – jedna od najsnažnijih bodybuilderica na svijetu, koja uistinu ima impresivnu mišićnu masu, a uz to izgleda fanstastično!

Možda vam nije cilj izgledati poput Kary, ali svakako djeluje kao dobar poticaj da svoje tijelo dovedemo u bolju formu, ojačamo mišiće, te oblikujemo tijelo i samim time pozitivno utječemo na vlastito zdravlje. Pritom imajte na umu, bodybulding ne znači ‘napucavanje’ organizma raznim preparatima, kako bi dobili prenapuhane mišiće ili  kako bi izgledali poput Kary!

Pogledajte impresivnu figuru Kary Chapa za koju su bile potrebne godine i godine truda!

 




View this post on Instagram

 

#back #strongback #backpose #strong #strongwoman #strongwomen #stronger #fitnessfigure #fitnesscompetitor #fitnessmotivation #fitness #athlete #joscafotografia #primerosolohayuno #globalfusion

A post shared by Kary Chapa (@kary_chapa) on




FOTO: Irene Andersen iz Danske utjelovljenje je čiste snage

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.