Screenshot: YouTube

(FOTO) HRVATSKI DRES, A DRUGI DETALJ SRPSKI: Ovaj navijač je sve zapalio, tu je i ona…

Autor: I.K.

Nakon što se Novak Đoković našao u migrantskom smještaju u Australiji čekajući rješenje svoje žalbe na zabranu ulaska u tu zemlju, nastavljaju se okupljanja koja prvom tenisaču svijeta daju podršku u njegovoj borbi.

Ljudi se već danima okupljaju u Beogradu, a  sličnih scena ima i u zemlji u kojoj je Đoković zadržan. Jedan čovjek koji daje potporu Đokoviću u Australiji izazvao je puno pažnje jer je bio odjeven u dres hrvatske nogometne reprezentacije, a na glavi mu je bila kapa sa srpskim obilježjima, uključujući i grb.

Kako je to izgledalo, približio je, među ostalima, srpski Mondo, a navijača o kojem se priča možete pogledati – ovdje.

Smeđokosa djevojka u zanosu

Čovjek koji je dresom i kapom ujedinio Hrvatsku i Srbiju bio je jedan od zanimljivih pružatelja potpore Đokoviću dok prvi tenisač svijeta čeka rješenje svojeg slučaja. No, nije bio jedini.

Na prosvjedu potpore u Melbourneu pažnju je privukla i smeđokosa djevojka s izrazom lica koji govori da je u zanosu.

Srđan Đoković prozvao političare

Na novom okupljanju u znak podrške Novaku Đokoviću u Beogradu, njegov otac Srđan stavio je u prvi plan australske političare koje smatra glavnim protivnicima prvog tenisača svijeta u ovoj priči.

‘Ne ljutimo se na narod Australije, već na političare’, bile su riječi Srđana Đokovića, uz dodatak da Novaka nikad neće baciti na koljena, a uz njega je narod u cijelom svijetu, kako u svojem obraćanju ističe otac prvog tenisača svijeta.




Autor:I.K.