Foto: Instagram

(FOTO) HRVATICA PONOSNA NA SVOJEG DEČKA: Velika čast za poznatog nogometaša, oduševljena i njegova Fani

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Dok živi i gradi karijeru u Španjolskoj, hrvatska novinarka i velika sportska zaljubljenica Fani Stipković ondje je upoznala i svoju ljubav, poznatog bivšeg nogometaša Real Madrida Fernanda Hierra, a za španjolsku nogometnu legendu je ovih dana stigla nova velika počast – s ponosom koji iskazuje i poznata Hrvatica.

Hierro je počašćen novom serijom kovanica s vlastitim likom, s predstavljanjem na svečanosti u Madridu. Bile su ondje i druge nogometne zvijezde s kojima je Realova legenda gradila svoj put tijekom karijere, a Fani je uz njega zablistala u posebnom izdanju, predstavljajući projekt u kojem je, kako je objavila na Instagramu, i sama imala svoju ulogu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Čestitala rođendan drugoj legendi

Počast koju je dobio Hierro dolazi u novoj seriji kovanica iza koje stoji tvrtka Rosland Capital, a sve dolazi samo koji dan nakon što je Fani na Instagramu zajedničkom fotografijom čestitala rođendan Luisu Figu, još jednoj legendi koja je igrala za Real.




Slavljenički dani, tako, traju, a traje i ljubav Hrvatice i poznatog bivšeg igrača madridskog velikana, s ljubavi koja je ‘buknula’ nakon što su se Fani i Fernando upoznali prije gotovo tri godine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Kako je Fani opisala, njihovo upoznavanje bilo je sudbina, a nakon što su se bolje međusobno upoznali, rasla je i njihova ljubav.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Kovanica koja je predstavljena je novi pokazatelj Hierrove veličine i izvor ponosa za njegovu djevojku Hrvaticu, a za velikog španjolskog igrača, to je priznanje za uspjehe u dresu Reala, s kojim je tri puta bio prvak Europe i ima pet naslova prvaka Španjolske.

Hierro je bio i vrlo svestran na terenu, najviše upamćen po nastupima u obrani, no znao je dati svoje i u defanzivnoj igri u veznom redu, što je također dio njegove velike igračke priče…

Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.