Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

(FOTO) DRSKI SUDAC ŠOKIRAO MODRIĆA! Svi pričaju o ovoj nevjerojatnoj situaciji, kako se samo ovo usudio!?

Autor: P. V.

Prvi dojam nakon poraza svakako je rezultat, koji možda i nije ispao loš obzirom na vratnicu, još neke prilike Engleza, ali i suca kojeg nećemo pamtiti kao nekog tko je “išao na ruku Vatrenima”.

Obećavajuća prilika nadomak šesnaesterca u kojoj je upravo Daniele Orsato igrao nogom, pa je morao prekinuti akciju, jedna je od stvari koje će se pamtiti, ali i drugom poluvremenu skupilo se situacija o kojima bi se dalo diskutirati. A kako su Hrvati velikodušni, pa i kad te “gaze”, potvrđuje jedna fotografija koja se komentira.

Naime, kako je sparina otežavala situaciju, što se vidjelo i po “prijateljskih” 0:0 u prvom poluvremenu, prekide na utakmici koristili su za osvježenje.

Modrić mu pomogao, nije dvojio

I jedna zanimljiva situacija dogodila se kad se glavni sudac “prošvercao” kod Modrića, tražio ga je vode i naravno Luka nije dvojio niti sekunde, dao je Talijanu da se napije.

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

“Tko tebe kamenom, ti njega kruhom”, pojavile su se već šale na tu situaciju.

Naravno sudac nije ništa kriv što nismo bili opasniji prema naprijed, kreirali više šansi pred njihovim vratima.

U cijeloj ovoj situaciji postavlja se i pitanje koronavirusa, suca ništa nije bilo strah, čini se da je žeđ bila daleko – jača!




U svakom slučaju pamtit će se da je utakmica igrana na Wembleyju završila 1:0 u korist tima koji vodi Gareth Southgate, a nakon što je jedini gol na utakmici postigao Raheem Sterling na dodavanje Kalvina Phillipsa.

Autor:P. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.