instagramscreenshot

(FOTO) ĐOKOVIĆ POPUT KLAUNA OKIĆEN KORONAVIRUSOM: Francuski L’Equipe razvaljuje Novaka

Autor: J.V.H.

Nije lako biti Novak Đoković. Vijest da je srpski tenisač pozitivan na koronavirus odjeknula je svijetom. Malo je bilo vjerojatno da će nakon toliko sveopće pozitive Novakov test pokazati “nagativno”.

Nakon Ćorića, Troickog, Dimitrova i mnogih drugih protagonista Adria Toura, Novak je nastavio nesretni niz s tom iznimkom da zaraza vezana za njegovo ime nosi posebnu težinu.

Novak je posljednjih mjeseci zajedno sa suprugom Jelenom (koja je također pozitivna op.a.) objavama diskutabilnog karaktera postao trn u oku dežurnih dušebrižnika, ili govoreći posve izravno – nacrtao si je metu na leđa.

Sada kada je i sam nastradao od onoga što je dobrim dijelom svojih izjava dovodio u pitanje, mediji i javnost nisu mogli ostati po strani.

Ugledni francuski L’Equipe događajima iz Zadra posvetio je naslovnicu, a srpski tenisač brutalno je ismijan.

Francuzi su Đokovića pretvorili u dvorsku ludu i prikazali ga s raširenim rukama kako slavi uz satiričan komentar:

“Treba li tko zagrljaj?”




Također, L’Equipe piše kako se Đokovićev turnir pretvorio u noćnu moru te je doveo u pitanje ostatak teniske sezone.

 




 

Autor:J.V.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.