Instagram

(FOTO) DINAMOVAC OŽENIO JEDNU OD NAJLJEPŠIH HRVATICA! Trebala je to biti tajna misija, ali su ‘provaljeni’

Autor: P. V.

Kasno proljeće uvijek je bilo idealno vrijeme za vjenčanje popularnih nogometaša, jer tad je sezona gotova, a tik uoči – početka nove. Jedan od onih koji je stao pred “oltar” je i Duje Čop, povratnik u redove Dinama…

Iako Duje i njegova supruga, manekenka Ana Kurobasa, nisu ništa otkrivali na društvenim mrežama, “provalila” ih je influencerica Ema Luketin na svom Instagramu.

Bivši nogometaš Hajduka, a sad povratnik u redove Dinama, objavio je jedino snimku iz vožnje, a gdje se otkriva da je ispred njega auto sa zastavom.

Pandemija prolongirala ceremoniju

U jednom intervjuu Ana je otkrila da su planirali vjenčanje prošle godine, ali da je pandemija – prolongirala stvari.

Screenshot/Instagram

“Do zadnjeg smo trenutka čekali da vidimo što će zapravo biti. Mislim da sam i zbog toga bila dosta u strepnji, da bi koronu i lakše podnijela da nismo imali sve isplanirano. Ali generalno sve smo organizirali i sve što smo željeli uspjeli smo prebaciti za neki možda novi datum.”, izjavila je bila za In Magazin.

Ana je 2008. godine postala prva pratilja na izboru za Miss Universe. U vezi su već sedam godina.

Instagram

Duje je jedan od rijetkih nogometaša koji je igrao i za Dinamo i za Hajduk, Vinkovčanin je upravo prije nekoliko tjedana dogovorio povratak u Dinamo. Upravo je u razdoblju od 2012. do 2015. godine bio jedan od boljih igrača za Modre, zabio je 43 gola u HNL-u u 67 nastupa. Nakon toga ostvario je transfer u Cagliari.




Za reprezentaciju je upisao 13 nastupa i zabio dva gola.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Duje Čop (@dujecop)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Duje Čop (@dujecop)

Autor:P. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.