Screenshot: Instagram/Wanda Nara

(FOTO 18+) VOLI SKIDANJE DO KRAJA: Sek**a se nenormalno puno: ‘Nekad me ne želi ni pogledati!’

Autor: I.K.

Wanda Nara, poznata nogometna menadžerica koja u svojem poslu surađuje sa suprugom Maurom Icardijem, spada među slavne koji se neće prepasti stavljanja vlastite intime pod povećalo javnosti.

Nara voli otkriti puno toga, a takav joj je i profil na Instagramu gdje je prati gotovo 7,8 milijuna ljudi. Sve njih s vremena na vrijeme počasti ponekom novom atraktivnom objavom, a one stižu u bilo koje doba godine. Ne mora biti ljeto, dobro je i proljeće.

View this post on Instagram

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

Njezina privatnost je samo djelomično tajna

Nara voli otkriti puno o sebi i svojem životu sa suprugom, 28-godišnjim argentinskim napadačem koji igra za PSG. Mauro Icardi i njegova draga će za 10 dana proslaviti sedmu godišnjicu braka, a ovaj sretni par iz Argentine ima i dvije kćeri, Francescu i Isabellu.




Icardi i Nara spojili su se nakon što je poznata nogometna menadžerica ranije bila u braku s Maxijem Lopezom, još jednim argentinskim igračem, koji je s Icardijem svojedobno dijelio svlačionicu u talijanskoj Sampdoriji. Taj brak raspao se nakon što se doznalo za Narinu vezu s Lopezovim suigračem, a veza je i dalje čvrsta – i iz nje u javnost znaju doći intrigantne stvari.

View this post on Instagram




A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

Njih dvoje nisu se štedjeli

Kako je ranije ove godine otkrio Daniele Adani, nekadašnji talijanski reprezentativni obrambeni igrač, do njega je došla glasina da su se Nara i Icardi znali seksati nenormalno puno.

Dok je gostovao na kanalu Christiana Vierija na Twitchu, Adani je otkrio da je poznati nogometno-menadžerski par znao reći da je seksa bilo i 12 puta na dan.

Icardi nije uvijek raspoložen

Svojim odnosom sa suprugom se u javnosti pozabavila i sama Nara. Dok je gostovala u talijanskoj televizijskoj emisiji Repubblica delle Donne, rekla je da seksa nema prije utakmica jer se njezin suprug tada želi fokusirati na nogomet, a i nakon utakmica zna biti problema.

‘Ako nije prošlo dobro, nekad me ne želi ni pogledati’, opisala je poznata menadžerica.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.