Foto:instagramangeliciious

(FOTO 18+) LJEPOTICA S KRŠA: Atraktivna Sinjanka otkrila kako je zavela dinamovca

Autor: G.I.Š.

Anđela Šimac djevojka je Dinamovog nogometaša Lirima Kastratija, a kako se lijepa Sinjanka predstavila široj javnosti, možemo reći kako je Lirim lijepo odabrao.

View this post on Instagram

A post shared by Angie Ang (@angieliciious)

“Lirim i ja upoznali smo se u jednom zagrebačkom restoranu preko zajedničkog prijatelja. Tu večer smo osjetili jaku kemiju i odmah smo se povezali. Moram naglasiti kako su me ipak zadržali maniri, njegov smisao za humor i zrelo ponašanje”, rekla je o početku njihove veze Anđela.




Anđela se ne osjeća kao “tipična djevojka nogometaša”:

“Što mislite pod pojmom ‘tipična’? Pretpostavljam da je riječ o ženama koje nemaju zanimanje, ništa ne rade, svakodnevno odlaze u shopping i eventualno se pojave na stadionu. Takva definitivno nisam. Jako sam vrijedna i radim apsolutno sve kućanske poslove, a nekada čak i one ‘muške’. Opsjednuta sam čišćenjem, a često me gosti u kući uhvate kako ribam pod s rukavicama na ruci”, izjavila je o svojoj radišnosti lijepa Sinjanka.

Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.