Screenshot/YouTibe

PRIJATELJ MICHAELA SCHUMACHERA OTKRIO STANJE O LEGENDI: ‘Istinski njegovi navijači to svakako imaju pravo znati’

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Mnogo je misterija i dalje oko stanja Michaela Schumachera koji je službeno živ, no u kakvom je stanju, to zna samo najuža obitelj.

Taj je legendarni vozač formule 1 i sedmerostruki prvak 2013. godine doživio tešku nesreću na skijanju. Nakon nje je bio u jako teškom stanju, a nakon devet mjeseci konačno je pušten iz bolnice na kućnu njegu.

Naime, od te nesreće obitelj sve informacije vezane uz velikog vozača drži u strogoj tajnosti te gotovo ništa ne izlazi u javnost. Samo povremeno njegova supruga Corina preko nekoga pusti nešto u javnost.

U najboljim je rukama

“Moram priznati da sam sretan što navijači, ne samo u Njemačkoj, toliko misle o njemu. Ljudi toliko pitaju o Michaelu.” rekao je njegov dugogodišnji prijatelj i bivši direktor Ferrarija Jean Todt.

“Navijači bi trebali znati da je on u najboljim rukama. U najboljoj situaciji u kojoj može biti i okružen ljudima koji ga vole”

Jedan je od rijetkih kojemu je obitelj slavnog vozača dopustila da ga posjećuje. Kako tvrdi Todt, sada je u posjeti kod Schumachera dva puta mjesečno i s njim gleda utrke formule u kojoj nastupa i Michaelov sin Mick Schumacher.

YouTube/Screenshot

Eddie Jordan, bivši vlasnik F1 momčadi, rekao je kako je i on pokušao doći do Michaela, ali bezuspješno.




“Kontaktirao sam Corinu i pitao sam mogo li doći vidjeti Schumahera. Dobio sam negativan odgovor. Rekla mi je da ga nitko ne može vidjeti osim najbližih članova obitelji. Nedugo posle toga mi je prišao njegov sin Mick i zaista je divan momak.”, izjavio je.

U svakom slučaju, legenda je u najboljim rukama, kako kaže Todt.




Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.