Screenshot/Twitter

POZNATI MILIJUNAŠ (71) VOLI 20 GODINA MLAĐE! Šokirao novom objavom, stiže li to povratak?

Autor: J.Č

Poznati talijanski milijunaš i biznismen mogao bi se vratiti u organizaciju koje je dugo godina bio član.

Naime, Flavio Briatore, na društvene je mreže podijelio videozapis koji sugerira njegov povratak u Formulu 1.

Karijeru je započeo kao prodavač osiguranja i voditelj restorana, a kasnije je obavljao važnu ulogu u organizaciji F1. Talijan je najpoznatiji po promociji tada još neafirmiranog, ali talentiranog vozača, Michaela Schumachera. Kasnije je otkrio još jednu zvijezdu u nastajanju, Fernanda Alonsa. Ipak, izbacili su ga iz organizacije jer je često bio dio raznih skandala, a ljubavne afere s mlađim djevojkama mu, također, nisu strane.

Vraća li se?

Špekulacije o povratku počele su nakon Briatorove objave na Instagramu, gdje je najavio “novo poglavlje u Formuli 1”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Flavio Briatore (@briatoreflavio)




 “Pružit ćemo energiju, zabavu i emocije u ovaj sport, koji to i zaslužuje. Za više informacija nas nastavite pratiti”, glasi cijeli opis objave na Instagramu.

Mediji s Apeninskog poluotoka nagađaju novu Briatoreovu ulogu u F1, a prema neslužbenim informacijama, on bi trebao biti jedan od savjetnika Stefana Domenicalija.

Povratak 71-godišnjaka u svoju organizaciju mogao bi biti dobar marketinški i ekonomski potez jer je Briatore već medijski poznata osoba te je vlasnik nekoliko noćnih klubova za VIP goste na Ibizi i Sardiniji. To znači da je većina njegovih gostiju ‘krema društva’ odnosno vlasnici bogatih korporacija koji bi vrlo lako mogli postati sponzori natjecanja.




Briatore je u vezi bio s mnogim mlađim djevojkama, a neke od  njih su i Heidi Klum i Naomi Campbell.

Autor:J.Č
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.