Fanovi vrište: Rebić je apsolutni vladar Milana! Imotski dijamant na pragu još jednog podviga

Autor: N.M/Dnevno

Najbolji igrač utakmice 34. kola Serie A na San Siru Milan – Bologna je hrvatski reprezentativac Ante Rebić. Imoćanin je zabio  od četvrti od pet golova Milana u uvjerljivoj pobjedi, ali bio je sjajan i u drugim segmentima igre, između ostaloga prilično je zaslužan za prvi pogodak domaćina, kad je petom proigrao suigrača koji je potom centrirao za strijelca prvog gola Alexisua Saelemaekersu.

Osim što je izabran za igrača utakmice, Rebića su navijači nahvalili na društvenim mrežama. “Ante razarač”, nadimak je koji su Rebiću dali novinari još početkom godine, a  s tim su se složili i navijači.

“Ante vlada terenom, apsolutni gospodar Milana”, piše jedan fan na Twitteru, a drugi je je umjesto Rebića stavio fotografiju – tenka. Ističu i da je zabijao najvećima, Juventusu, Romi, Interu i Laziju, dakle nije “alibi-strijelac” koji “bilda” statistiku golovima slabašnim momčadima.




Ante Rebić je ušao i u još jedno odabrano društvo ali postoji i velika mogućnost da ga prestigne. Naime u 2020 godini samo su dvojica igrača efuikasnija od Rebića u ligama petice. Borussijin Haaland i Bayernov Robert Lewandowski su samo bolji od našeg Rebića. Haaland ja na brojci 13 postignutih golova a Lewa se zaustavio na 12. Rebić je s jučerašnjim pogotkom Bologni na 11. No samo je Rebić još u natjecanju obzirom da je Bundesliga završila a u talijanskoj Serie A predstoji se odigrati još četiri kola. Stoga postoji velika šansa da Rebić prestigne ovaj bundesligaški dvojac. Ante u Milanu proživljava najbolje dane svoje karijere.

Rebić nastavlja tresti mreže! Milan uvjerljivo slavio protiv Bologne

Autor:N.M/Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.