EVO TKO JE BIO NA VISINI ZADATKA:

Autor: J.V.H.

Dinamo je na okršaj protiv Šahtara istrčao u sastavu (1) 3 – 5 – 2. Bila je to utakmica visokih uloga u kojoj su obje momčadi sanjale pobjedu. Evo tko se u redovima Modrih istaknuo, a tko je mogao i bolje.

LIVAKOVIĆ  – Kod prvog pogotka nije mogao ništa. Dugim loptama je pokušavao doći do svojih igrača. Ma obranio je čudo dok je Dinamo bio s igračem manje. Kontaktirati Subašića za penale.

PERIĆ – Siguran u startu na loptu. Očistio priliku nakon vozanja Leovca.

DILAVER – kroz sredinu se nije moglo.

THEOPHILE – CATHERINE – Najbolji Dinamovac u prvom poluvremenu. Sigurnu igru u obrani okrunio je centaršutom na glavu Petkovića za 1 – 1. Nadamo se da će mu klub produžiti ugovor koji istječe dogodine u lipnju.

LEOVAC – Mnogo je griješio u predaji lopte, gubio je i posjed.  Presing Šahtara mu nije odgovarao. Marlos mu se zavukao iza leđa kod drugog gola.

ADEMI – trafostanica modre momčadi. Osvojene lopte je u trenu gurao prema naprijed.




MORO – Zašto si to “moro”? Nepromišljenim potezom bacio je Dinamo u ambis. Do tog trenutka daleko je najlošije stajao na terenu.

OLMO – Pokušavao čudna dodavanja u sigurnim situacijama. Griješio više nego inače. Kasnije podigao razinu igre.

STOJANOVIĆ – nogu je opustio tek u drugom poluvremenu, iako je i tada lopta povremeno letjela ni blizu gola. Igrač kojeg treba zalijevati povjerenjem kao vodom cvijeće.




ORŠIĆ – Dva puta gađao izvan okvira. Golove su davali drugi, no brzim otvaranjima prema naprijed razvlačio je obranu Šahtara.

PETKOVIĆ – Djelovao anemično, a zabio gol, asistirao, probudio se i zgromio. Bruno ima urođen instinkt za prostor i vrijeme. Igrač utakmice. Kako mu ne dosadi?

IVANUŠEC – umjesto Stojanovića. Ulazak u igru iskoristio na najbolji mogući način – pogotkom.

GJIRA – ušao i napravio penal. Previsoko je stajao od Taisona. Penal čist ko’ suza.

BJELICA – Dobra taktika, no Dinamu je trebalo neko vrijeme da se probudi, uvukli su se u početku  u sebe. Sa zamjenama je mogao imati više sreće. Na kraju se mrtvi broje, a podjednako ih je sa svake strane. Izdržati još malo.

Autor:J.V.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.