Foto: Tom Dubravec/CROPIX

EVO ŠTO SE SPREMA GVARDIOLU! Jako su uporni: ‘Ni 100 milijuna eura njih neće poljuljati’

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Joško Gvardiol se nakon nove dvije utakmice za Hrvatsku vraća klupskom poslu u RB Leipzigu, a poslije pune minutaže u obrani protiv Walesa i Turske na početku kvalifikacija za Euro, traje i priča o potencijalnom odlasku u neki drugi klub nakon završetka sezone.

Dok se čeka ljetni prijelazni rok, u red su stali mnogi poznati klubovi, a u borbi je, dakako, i dalje RB Leipzig koji nastoji zadržati 21-godišnju hrvatsku zvijezdu. O tome je danas na Twitteru pisao Florian Plettenberg, poznati njemački novinar tamošnjeg Sky Sporta, donoseći da s Gvardiolom u Leipzigu nema žurbe ili panike.

Njemački klub ne razmišlja o prodaji Gvardiola u dolazećem prijelaznom roku, objavio je Plattenberg, već će ga nastojati zadržati do sljedeće godine, s nastupima koje bi u dresu svoje sadašnje momčadi imao u dolazećoj sezoni.

“Njihovo mišljenje ne bi promijenila ni ponuda od oko 100 milijuna eura, po našim informacijama”, napisao je njemački novinar, spominjući i puno zainteresiranih klubova za Gvardiolovo dovođenje, Real Madrid, Chelsea, Manchester City, Liverpool…




Podsjetimo, u priči o ostanku ili potencijalnom odlasku u novi klub važna je i odštetna klauzula za Gvardiola u ugovoru s RB Leipzigom. Bila bi aktivirana dogodine, a radi se o iznosu od najmanje 110 milijuna eura, po informaciji koju je nedavno objavio engleski The Times.

Toliko puno novca ne bi mogli izdvojiti mnogi klubovi, no dosta zainteresiranih velikih se oko 21-godišnjeg jakog aduta Vatrenih već itekako vrti.




Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.