Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

EVO KAKO JE KOVAČ MOTIVIRAO IGRAČE! Preokret u drugom poluvremenu ući će u povijest Monaca

Autor: Gordan Šojat

Niko Kovač je povukao prave poteze na poluvremenu kada je njegova momčad gubila od PSG-a 2-0 i izgledao je kako će Monaco opet pognuti glavu pred klubom iz Pariza.

Naime, Niko je u svlačionici ostavio Geubbelsa i Ballo-Toure i uveo je iskusnog Cesca Fabregasa i Caia Henriquea. Upravo je Fabregas bio začetnik preokreta Monaca s dvije asistencije Vollanu da bi na kraju iz penala donio pobjedu klubu iz Kneževine.

Nakon utakmice svi su imali samo jedno pitanje za Kovča. Što je napravio s momčadi u poluvremenu?

”U pauzi sam rekao igračima da smo bili loši, da to nije Monaco koji želim vidjeti. Volim gledati onaj Monaco iz pobjeda protiv Bordeaxa (4:0) i Nice (2:1) ovog mjeseca. Rekao sam im da je sve moguće ako složimo pravu momčad, čak i pobjeda protiv PSG-”, rekao je Kovač nakon velike pobjede.

Još jedan Kovačev pulen, kojeg je on izričito tražio ovo ljeto, pokazao je što zna.

”Volland? Nisam iznenađen jer znam što nam može donijeti. Bilo je samo pitanje vremena. Ipak je u novom klubu, sve mu je novo. Igra na svojoj poziciji bliže golu.”

Niko je naravno bio zadovoljan igrom ali i nadasve reakcijom igrača nakon poluvremena.




”Zadovoljan sam reakcijom svojih igrača. Bili smo previše uplašeni u prvom dijelu. Ako igramo brzi nogomet s jednim dodirom, onda treba vjerovati. I igrači PSG-a su samo ljudi. Zamjene na poluvremenu su uspjele. Ciao nam je donio puno, baš kao i Fabregas”, zaključio je trener Monaca.

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.