EUROPSKE KVALIFIKACIJE: HOO smanjio broj hrvatskih boksača koji putuju za London

Autor: J.V.H.

Prvi (europski) kvalifikacijski turnir održava se od 13. do 23. ožujka u Londonu.  Drugu priliku za odlazak na Olimpijske igre u Japan boksači će imati na svjetskim kvalifikacijama sredinom svibnja u Parizu.

HOO je odlučio da će u London ići četiri boksača i jedna boksačica. Hrvatski boksački savez planirao je poslati predstavnike u 6 muških i 2 ženske kategorije.

“HOO je odlučio poslati samo sportaše 1. i 2. kategorije, a neki prvaci su u toj kategorizaciji u 3. razredu. Zatražili smo sastanak u HOO-u na kojem će uz mene biti i predsjednik Zagrebačkog boksačkog saveza i predstavnik HBS-a u HOO-u Nenad Ivanković, kako bi vidjeli što možemo učiniti da ide cijela reprezentacija kako je i planirano” izjavio je predsjednik HBS-a Bono Bošnjak za Cro Ring.

Autor:J.V.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.