Euro još nije ni počeo, a već se naveliko kombiniraju mogući rezultati

Autor: Totalsport

Sve je u skupini bitno. Svaki pogodak, svaki korner, sve. Bitna nam je i utakmica Italije i Španjolske koja će se odigrati prije našeg ogleda s Bilićevim igračima, rekao je izbornik Irske reprezentacije, Trapattoni.

Giovanni Trapattoni, izbornik Irske, prvog suparnika Hrvatske na Europskom prvenstvu koje danas (petak) počinje u Poljskoj, iskusni je trenerski strateg…

Ima Talijan mnogo iskustva u ovakvim situacijama kakva slijedi reprezentacijama okupljenima na Euru, pa će popularni Trap prije početka svog dijela natjecanja reći:

– Svi znamo koliko je prva utakmica važna. Onaj tko slavi u tom ogledu u velikoj je prednosti. Isto tako, gotovo jednako je bitno ne izgubiti – rekao je Trapattoni i nastavio:

– Sve je u skupini bitno. Svaki pogodak, svaki korner, sve. Bitna nam je i utakmica Italije i Španjolske koja će se odigrati prije našeg ogleda s Bilićevim igračima. Iskreno, u toj utakmici očekujem remi, a ako i mi remiziramo s Hrvatima onda će vjerojatno i četiri boda biti dovoljna za prolaz dalje.

Autor:Totalsport
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.