glasslavonije

EPIC BROZ SAGA SE NASTAVLJA! Nije bio pijan bio je jako zabrinut za prijatelja

Autor:

Nikako nije lako biti na udaru javnosti a tu stranu slave je jako teško podnjeti. Kao što smo pisali Brozović je jučer navečer u jednoj bolnici u Milanu urgirao za prijatelja kako bi ga se hitno primilo, te je po navodima medija bio u pripitom stanju pa su pozvani Carabinieri.

Ipak novčić ima dvije strane a što se dogodilo saznale su sn, te intervju sa Marcelovim managerom Miroslavom Bičanićem prenosimo u cijelosti.

– Vidi se sada da Marcelu šteti nedavni događaj jer u protivnom, uvjeren sam, ovo što se zbilo u bolnici ne bi dobilo tako negativan publicitet. Brozović je samo bio silno zabrinut za prijatelja da ne iskrvari i to je cijela istina – kazao nam je Bičanić te pojasnio:

– Radi se o Hrvatu koji već 35 godina živi u Milanu, Brozovićem prijatelju, koji je bio kod njega doma. Dok su se opuštali na bazenu čovjek se poskliznuo na kamenu i zadobio posjekotinu na nozi. Došlo je do obilnog krvarenja. Kako Marcelo nema dozvolu, nije ga smio sam odvesti na hitnu nego je zvao taksi. Taksist je inzistirao da i Marcelo ide s prijateljem, tako da su zajedno stigli u bolnicu. Međutim, uslijed koronavirusa u Milanu imaju pravila kod prijama pacijenata koji su označeni bojama. Crvenu dobiju oni koji imaju koronu i tako dalje… Marcelov prijatelj stavljen je u zadnju kategoriju, među slučajeve koji mogu pričekati. No, budući da je krvarenje bilo vrlo jako, uplašili su se da ne iskrvari i zato je Marcelo traži doktora da ga primi istoga časa.

No, liječnik je nazvao policiju. Zašto? Je li mu rekao “znate li vi tko sam ja”?

– Marcelo je bio malo verbalno agresivniji, nešto je temperamentnije inzistirao, vjerojatno je mislio da će mu pritom njegovo ime pomoći, a doktor nije prihvatio takav način komunikacije. Dobro je znao tko je Brozović, možda je liječnik milanista – uz smijeh će Bičanić.

– Bitno je da Brozović nije bio ni najmanje pod utjecajem alkohola, da se nije dogodio nikakav veliki incident i da je to napuhan slučaj. Kao što bi vjerojatno mnogi, htio je da mu prijatelj što prije bude zbrinut i ništa dalje od toga nije se dogodilo. Jest da je pritom malo podigao ton, međutim, više bih sve to skupa pripisao odjecima nedavnog događaja, nego što je aktualni zavrijedio medijsku pozornost.

Kako se sve rasplelo?

– Normalno. Marcelo se ispričao doktoru, objasnio da ga je zabrinulo jako krvarenje prijatelja koji je u konačnici primljen, ozljeda je sanirana, nije se radilo ni o čemu strašnom.

Je li bilo reakcija iz Intera?

– Nije. U petak su u podne bili u karanteni, u subotu igraju s Atalantom u Bergamu, do mene nije došla ništa iz kluba – konstatirao je Bičanić.

NAPRAVIO KAOS U BOLNICI U MILANU! Carabinieri su ga morali smirivati…

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.