Photo: Profimedia

EMOTIVNA UTAKMICA DONIJELA SPEKTAKL: Napoli fantastičan u derbiju

Autor: Ivor Krapac

Napoli je u novoj utakmici koja je donijela prisjećanje na Diega Maradonu ostvario visoku pobjedu nad Romom u devetom kolu talijanske Serie A.

Gosti iz Rima pali su s 4:0, a napuljski klub je put do tri boda izgradio odličnim drugim poluvremenom.

Nakon prvih 45 minuta na semaforu je stajalo 1:0 za Napoli. Strijelac je bio domaći kapetan Lorenzo Insigne (31′), koji je prije početka utakmice u počast argentinskoj legendi ostavio cvijeće ispod tribina.

U drugom poluvremenu Napoli je povećao svoju prednost golovima Fabiana Ruiza (64′), Driesa Mertensa (81′) i Mattea Politana (86′).

Napuljska momčad je s ova tri boda skočila na peto mjesto ljestvice sa 17 prikupljenih bodova, koliko ima i šestoplasirana Roma. Vodeći Milan ima šest bodova prednosti.

U nedjeljnom programu u Italiji sreli su se i Cagliari i Spezia, a u utakmici koja je završena s 2:2 hrvatski reprezentativac Marko Rog odigrao je svih 90 minuta u dresu domaćeg Cagliarija.

Domaća momčad ispustila je pobjedu golom Nzole za Speziju iz penala u četvrtoj minuti sudačke nadoknade na kraju utakmice.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.