EHF KUP Senzacionalna pobjeda Našićana protiv snažne berlinske momčadi

Autor: AKK, HINA

Za goste nisu nastupili ozlijeđeni Marko Kopljar i Stipe Mandalinić.

Rukometaši Nexea pobijedili su u prvoj četvrtfinalnoj utakmici EHF Kupa u Našicama Fuchse Berlin s 28-20 (12-9) i stekli veliku prednost pred uzvrat za sedam dana u Njemačkoj.

Našičani su senzacionalno slavili protiv uglednog bundesligaša, koji je u Slavoniju došao oslabljen, ali i kao trećeplasirani sastav Njemačke lige, najjače na svijetu. Hrvatski sastav je odigrao odličnu utakmicu i zasluženo došao do najveće pobjede u povijesti kluba. Junaci dvoboja bili su Saša Barišić-Jaman s osam i Ante Gadža sa šest golova, dok su veteran Vedran Zrnić i Marko Buvinić postigli po tri pogotka. Kod berlinskog sastava po pet golova su zabili čuveno dansko krilo Hans Lindberg i Fabian Wiede, Jakov Gojun je postigao dva, a Drago Vuković jedan gol. Za goste nisu nastupili ozlijeđeni Marko Kopljar i Stipe Mandalinić.

Autor:AKK, HINA
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.