Foto:Guliverimage

EGZODUS IZ PARIZA SE NASTAVLJA! Legendarni Španjolac rekao zbogom PSG-u

Autor: Gordan Ivan Šojat

Večeras pada zastava na još jednu sezonu PSG-a, koja će se više pamtiti zbog bunta navijača protiv Lea Messija i Neymara, nego po osvojenom prvenstvu ili ranom ispadanju iz Lige prvaka.

Tako će se nakon današnje zadnje sučeve zviždaljke protiv Clermonta, od Pariza oprostiti Messi, Neymar, a zadnji od senatora koji je odlučio otići je i Sergio Ramos.

Ramos je došao u PSG prije dvije godine kada mu je istekao ugovor s Real Madridom i dobro se uklopio u klub te je zaslužio poštovanje navijača, koji ga nikad nisu prozvali zbog lošijih rezultata.

Poseban dan




“Sutra će za mene biti poseban dan, oprostit ću se s još jednom fazom života, s PSG-om. Ne znam koliko mjesta možeš smatrati domom, ali bez sumnje su PSG, njegovi navijači i Pariz jedno od njih”, napisao je Ramos u oproštaju od PSG-a i dodao:

“Hvala vam na dvjema lijepim godinama tokom kojih sam u svim takmičenjima mogao dati sve od sebe. Čekaju me novi izazovi, nosit ću nove boje”, otkrio je na kraju oproštaja na društvenim mrežama Španjolac.

Koja će biti nova destinacija velikog braniča još nije obznanjeno, no po kuloarima se govori o MLS-u ili o hit destinaciji Saudijskoj Arabiji.




Sergio Ramos je bio je stup obrane PSG-a, propustio je samo pet ligaških utakmica, od toga dvije zbog crvenih kartona, a igrao je i u svim utakmicama Lige prvaka.

Autor:Gordan Ivan Šojat
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.