Foto: Damir Krajac / CROPIX

EDUARDO DA SILVA VRAĆA SE U HRVATSKU! Veliki Pranjićev ‘transfer’, igrat će u Slavoniji

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Početak ljeta u mirnoj Orahovici bit će za pamćenje. Naime, 24. lipnja najavljena je “oproštajka” Danijela Pranjića, a tamo će zaigrati i Eduardo da Silva.

Bio je na vrhuncu karijere, nosio je dres londonskog Arsenala, kada ga je snašla teška ozljeda zbog koje je morao pauzirati gotovo 300 dana. Stigao je iz Dinama za odštetu od 13,5 milijuna eura i u 67 nastupa za Arsenal zabio 20 golova.

“Dudu je jedan od najboljih napadača s kojim sam igrao. Velika šteta što mu se desila takva ozljeda, jer Edurado je trebao biti svjetska klasa. Lakoća postizanja pogodaka je bila njegov najveći forte. Obožavao sam s njim igrati u dresu reprezentacije. Jako mi je drago da je prihvatio moj poziv i da će doći u Orahovicu”, rekao je Pranjić za 33515.net.

Poziva sve na spektakl

Eduardo je odlično savladao hrvatski jezik i na pitanja novinara uvijek je odgovarao na hrvatskom:

“Ako bude zdravlja dolazim sigurno u Orahovicu. Pranja je odličan i pošten momak i zaslužio je takav odlazak u mirovinu. Svaka čast prijateljima i svima vama koji radite na ovom projektu. Naravno da je primarni cilj skupiti novce za malog Petra kako bi njemu i njegovim roditeljima olakšali nastavak života. Ovakvu momčad koju Danijel slaže, neće se više nikada nigdje vidjeti i stoga pozivam sve da 24. lipnja dođu u Orahovicu i sudjeluju u velikom humanitarnom spektaklu”, rekao je Dudu.

Foto : Jakov Prkic / Cropix

Već ranije su dolazak najavili Ivan Bošnjak, Gordon Schindelfeld, Josip Šimunić, Bojan Živković, Igor Babić, Ivan Rakitić, Goran Popov, Miralem Sulejmani, Ivan Klasnić i Hrvoje Vejić.

Posljednja igračka utakmica Danijela Pranjića u Orahovici na stadionu Papuka, bit će odigrana 24. lipnja u 18 sati, a sav prihod s ovog humanitarnog spektakla namijenjen je za pomoć u liječenju desetogodišnjeg Petra Špeha.




Cropix/ Arhiva

 

Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.