PBA/Guliver Image/Ilustracija svijeća

‘Duša plače za mladim djevojkama, anđelima’! Izrazio sućut majci Renati: ‘Zavijeni smo u crno, utješi je s ljubavlju’

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Užasne vijesti stigle su nam s juga, kao što smo već pisali na Škodu nesretnih sestara naletio je Mercedes kojeg je vozio 19-godišnjak.

Djevojke su poginule u teškom sudaru sinoć u Dicmu. Mercedes 19-godišnjaka naletio je na škodu i izbio ju je čak 30-ak metara dalje. Od siline udara izbio im je i motor iz auta.

Tim povodom oglasio se i Hrvoje Maleš, bivši predsjednik Hajduka, a koji je izrazio sućut obitelji.

Užasna tragedija u Dalmaciji

“I Kaštela i Zagora, zavijeni su u crno. Duša plače za dragim curama. Dvi sestrice, lipe ka anđeli, otišle su anđelima. Bože dragi, utješi i pomiluj svojoj ljubavlju našu Renatu i njenu obitelj”, napisao je Maleš na društvenim mrežama.

Inače, pokojne sestre su kćeri poznate općinske vijećnice Renate.

Foto: Duje Klaric / CROPIX

Poginule djevojke su 1998. i 2002. godište, Jedna od njih je upravo proslavila rođendan. Ova tragična vijest zavila je cijeli kraj u crno. Mladić koji je vozio drugi automobil marke Mercedes, inače 2004. godište, je lakše ozlijeđen. Automobili su, kako se vidi prema fotografijama, potpuno smrskani.

Još traje očevid sinjske policije.




Foto: Duje Klaric / CROPIX

Prema do sada prikupljenim podacima, utvrđeno je kako se osobno vozilo marke Škoda uključivalo s parking prostora u promet u smjeru juga, odnosno u smjeru Splita, na način da je poduzelo skretanje u lijevo, dok se osobno vozilo marke Mercedes kretalo istočnom prometnom trakom, iz smjera juga u smjeru sjevera, odnosno iz Splita prema Sinju kolnikom ceste D1.

Došlo je do sudara između prednje strane vozila Mercedes i prednje bočne lijeve strane vozila marke Škoda, objavio je DORH dodajući da su u prometnoj nesreći smrtno stradale dvije ženske osobe koje su bile u vozilu marke Škoda.

Dežurni zamjenik je u sklopu očevida naložio obdukciju tijela smrtno stradalih osoba, izuzimanje krvi i urina sudionika nesreće, snimki nadzornih kamera te izradu prometno-tehničkog vještačenja, nakon čega će u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave splitsko-dalmatinske nastaviti s provođenjem daljnjih izvida radi utvrđivanja svih okolnosti prometne nesreće.




 

Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.