DRUGI PUT PAO U KOMU: Otac slavnog borca u borbi života

Autor: J.V.H.

Zdravstveno stanje oca neprikosnovenog prvaka lake kategorije Khabiba Nurmagomedova, Abdulmanapa ponovo se pogoršalo i prema pisanju ruskih medija opet je u komi.

On se bori za život u jednoj moskovskoj bolnici u kojoj su ga operirali nedugo nakon srčanog udara. 

Iako se prošlog tjedna probudio iz inducirane kome te se na prvu činilo da se njegovo stanje poboljšava, no da je i dalje ozbiljno, sada RT.com javlja da je Abdulmanap ponovno bez svijesti i da ne može samostalno disati.

Zdravstveni problemi 57-godišnjeg Abdulmanapa počeli su krajem travnja kada je zbog problema s plućima hospitaliziran u Mahačkali. 

Nedugo nakon toga stanje mu se pogoršalo pa je posebnim letom prebačen u Moskvu gdje su mu operirali srce i gdje se još uvijek bori za život.

Komplikacije u zdravlju slavnoga MMA trenera izazvao je koronavirus. Informacija je to koju su objavili brojni mediji, a potvrdio ju je i sam Khabib u nedavnom obraćanju preko Instagrama.

Nešto ranije je, podsjetimo, UFC-ov prvak potvrdio da je situacija loša, ali u tim trenucima se pisalo da je njegov otac još uvijek budan.




“On je i dalje u bolnici i bori se protiv ove bolesti. COVID-19 izazvao mu je probleme sa srcem. Abdulmanap je imao i jednu operaciju srca još prošle godine, a drugoj je podvrgnut ovih dana. I dalje je u lošem stanju. To je sve što mogu reći. Želim se i zahvaliti svim ljudima na podršci, dobrim željama i molitvama. Želim i ja vama sve najbolje. Budite mi sigurni i zdravi. Više od 20 mojih bliskih rođaka je imalo problema zbog virusa COVID-19 te završilo na intenzivnoj njezi. Neki od njih više nisu s nama”, između ostalog je ranije poručio Habib.

KRIVO GA LIJEČILI: Otac najboljeg ruskog borca pao u komu!




Autor:J.V.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.