DRAMA U TRI ČINA: Da bi razbio Stipu, Cormier je aktivirao legendu boksa!

Autor: J.V.H.

Otkako je Stipe Miočić uzvratio američkom teškašu Cormieru za poraz u elitnoj organizaciji mješovitih borilačkih vještina, njegovo ime se vezalo za tri potencijalna protivnika u narednom meču. Od Jon Jonesa, Francisa Ngannua i Daniela Cormiera, čini se da upravo Daniel ima najviše izgleda za novi obračun, koji kako stvari stoje, nećemo vidjeti u skorije vrijeme.

“Za našu borbu nema vremena sve do lipnja. Gledajući kako trenutačni raspored izgleda te računajući da su Khabib i Tony najavljeni za travanj, jednostavno nema vremena. Mislim da ćemo se morati malo načekati”, rekao je Cormier u razgovoru za MMA Junkie, da bi nastavio:

“Meni osobno je to čudna situacija. Volio bih da se borimo što prije. Ali, isto tako se osjećam sve bolje što je više vremena prošlo od moje operacije leđa. Ponovno se počinjem osjećati kao ja. I što više vremena prođe, bit ću bolje.”

Daniel je uvjeren da bi u trećoj borbi bio spremniji nego u prethodnoj.

“Ja sam spreman kad god treba, ali on je prvak i on određuje pravila. Na čekanju sam i kad taj tip kaže da se možemo boriti, ja ću biti maksimalno spreman. Siguran sam da ću se pripremiti još bolje nego prošli put jer se već sad osjećam bolje nego na startu prošlih priprema”, otkrio je.

Samouvjeren je jer smatra da je u prošloj borbi vodio tijekom čitavog meča, do trenutka kada je Stipe pronašao put do pobjede udarcima u tijelo.

“Ono što je sjajna stvar za mene jest to što sam vodio većinu borbe i dobio gotovo sve runde. To mi je sjajna stvar za početak priprema. Ima nekih stvari koje moram promijeniti. On je napravio sjajan posao time što se prilagodio i krenuo pogađati udarce u tijelo, to je ono što mu je donijelo pobjedu. No, već sam krenuo raditi na tome. Treniram s Georgeom Foremanom koji mi je dao neke vrlo važne boksačke savjete. A protiv Stipe je sve u boksu, on ne udara nogama, samo šake i hrvanje. Već naveliko radim na onome što mi je u prošlom meču stvorilo problem.”




Osvrnuo se i na odnos s prvakom UFC-a.

“Stipe i ja imamo fantastičan rivalitet. Ja sam dobio prvu borbu na impresivan način, on je isto tako dobio drugu. To su bila prva dva čina, a ovo je drama u tri čina. Sad je vrijeme da odradimo trilogiju”, najavio je Cormier.




Autor:J.V.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.