Foto: screenshotyoutube

DOŠAO JE KRAJ LJUBAVI: Djeca su pripala njoj, a o imovni od 350 milijuna eura ni slova

Autor: G.I.Š.

Španjolska nogometna legenda Iker Casillas i lijepa novinarka Sara Carbonero stavili su točku na svoj brak nakon pet godina, a španjolski mediji bave se sporazumom koji je slavni par potpisao.

Njihova imovina iznosi 350.000.000 eura, ali novac nije najvažniji dio sporazuma. Poznati vratar i Sara imaju dvoje djece, a Španjolci su izvijestili kako će nad njima dobiti skrbništvo majka.

Martín i Lucas  živjet će s majkom u obiteljskoj kući u kojoj je donedavno boravio i Casillas, za kojeg se ne zna gdje točno živi.

Proživjeli svašta

Mediji u Španjolskoj su podijeljeni, pa neki pišu da bivši vratar boravi u stanu koji je kupio u Madridu prošlog ljeta, dok drugi pretpostavljaju da živi u kući od 300 četvornih metara koja ima privatni bazen i šest terasa.

S obzirom na to da se sada već bivši par tako brzo dogovorio oko skrbništva, jasno je da su ostali u dobrim odnosima. Iker i Sara također su zajedno prevladali zdravstvene probleme. Ljepotica se borila s rakom, dok je legendarni Španjolac doživio srčani udar.

Casillasa i novinarku zapamtili smo 2010. godine na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi, kada je Iker poljubio lijepu Saru pred kamerama  tijekom intervjua kako bi ih vidio čitavi svijet.




Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.