Photo: Igor Kralj/PIXSELL

DONOSIMO NEVJEROJATNU PRIČU O ŠEFU RIJEKE! Ovim potezom je šokirao navijače uoči finala SP-a

Autor: Andrija Kačić Karlin

Predsjednik i vlasnik Rijeke Damir Mišković ostao je u sjajnom sjećanju hrvatskih navijača prije finalne utakmice protiv Francuske u Moskvi. Naime, Mišković je stigao u Moskvu sa svojom obitelji i imao je kao član nogometne obitelji 1 ulaznica. Za sebe i svoju obitelj ostavio je tri a ostalih osam je doslovce podijelio. Nije prodao, naplatio, dao znanima. I to u trenutku kada je tisuće hrvatskih navijača bauljalo Moskvom bez ulaznica.

On je jednostavno napravio kviz, poput nekad Olivera Mlakara, s pitanjima vezanima uz hrvatsku reprezentaciju. Među nekoliko desetaka ljudi oni koji su najbolje znali, a borilo se za osam mjesta dobili su ulaznicu iz ruke predsjednika i vlasnika Rijeke Damira Miškovića.

Dobitnici jednostavno nisu vjerovali kakva ih je sreća snašla. Htjeli su ga podići u zrak, nositi Miškovića koji se samo elegantno pokupio i pozdravio dobitnike i one koji nisu bili te sreće… Otišao je svojim putem!

Pljesak za učinjeno!

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.