DONNA VEKIĆ ZAPAPRILA NAJBOLJOJ PRIJATELJICI: U četvrtfinalu protiv ukrajinske senzacije

Autor: J.V.H.

Donna Vekić sinoć se plasirala u četvrtfinale turnira u Adelideu pobijedivši u 2. kolu najbolju prijateljicu Mariu Sakkari.

Prvi set otišao je na stranu Grkinje koja je dva puta oduzimala Donnin servis. Igrala je loše i činilo se kako će Maria imati lagan posao, no poslije prvog seta koji je izgubila sa 6:2 Donna je u nastavku meča zaigrala puno bolje. Nakon velike borbe uspjela je osvojiti drugi set sa 7:5.

Čini se kako je upravo taj drugi set slomio Grkinju koja je nakon toga drastično pala u igri pa je Donna slavila sa 2:6, 7:5, 6:1.

Donna će za prolazak u polufinale igrati protiv 24. tenisačice svijeta ukrajinke Dayane Yastremske koja je pobijedila Angelique Kerber koja je odustala od borbe kod rezultata 6:3 i 2:0.

Bit će to treći međusobni dvoboj Vekić i Yastremske. Ukrajinka je slavila u oba dosadašnja dvoboja.

Autor:J.V.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.