Foto: Profimedia

DONČIĆ DOBIO POTPORU GAZDE: Milijarder žestoko izvrijeđao novinara zbog Slovenca

Autor: GIŠ

Poznati Američki novinar s ESPN-a Zach Lowe u zadnjim komentarima koje je uputio na svom podcastu u svezi s Lukom Dončićem izazvalo je veliku ljutnju kod vlasnika Dallas Mavericksa milijardera Marka Cubana.

Dončić koji igra odlično u ovoj sezoni i ima prosjek od 27.2 koša, 8.8 skokova i 9.4 asistencija, postao je dosta isfrustriran zadnjim izdanjima Mavsa, koji su unatoč njegovim dobrim igrama izgubili sedam od posljednjih osam utakmica.

Luka je tako počeo dosta prigovarati sucima, što nije bila njegova odlika ranije, te ga je Lowe prozvao najvećim plačljivcem u NBA ligi i kako svojim takvim ponašanjem isisava energiju iz momčadi.




To je izuzetno pogodilo Marka Cubana koji je stao u zaštitu Luke Dončića te je gostujući u emisiji na Vice TV-u uputio vrlo oštru kritiku Lowu, a nije birao riječi te je sve začinio sočnim psovkama.

“Je** se, Zach Lowe, ku*** ti ne znaš. Poznajem Luku, on nije plačljivac, strastven je, želi pobjeđivati. Europljanin je i puno gestikulira, ali nije kmečavac nego pravi igrač”, javno je uputio ove riječi Cuban Loweu.

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.