Foto: Profimedia

ĐOKOVIĆEV NAJTEŽI TRENUTAK: ‘Zbog toga sam ridao u trenerovoj sobi’

Autor: I.K.

Već dugo među najboljima na svijetu i s dugim stažem na prvom mjestu poretka vodećih svjetskih tenisača, Novak Đoković je u karijeri prošao puno sjajnih uspjeha, ali bilo je i teških trenutaka.

Đoković je opisao jednu od svojih bolnih uspomena gostujući u ‘podcastu’ koji vodi Chervin Jafarieh, njegov prijatelj i kontroverzni guru ‘wellnessa’ kojeg optužuju za pseudoznanstveni pristup.

Prvi tenisač svijeta ispričao je koliko mu je bilo teško dok je 2010. u četvrtfinalu Roland Garrosa doživio poraz od Austrijanca Jürgena Melzera nakon što je imao dva seta prednosti.

‘Tada u 2010., nakon tog četvrtfinalnog poraza, imao sam osjećaj da se moj svijet raspada, da se snovi koje sam imao nikada neće ostvariti i da nisam dovoljno dobar kako bih ostvario ono što sam želio’, rekao je Đoković.

‘Ridao sam u trenerovoj sobi, lomio sam se u suzama, bio je to užasan trenutak za mene’, dodao je prvi tenisač svijeta, spominjući i da nije znao kako krenuti dalje.

Đoković se tada isplakao u sobi svojeg trenera Mariana Vajde, a Vajda mu je potom pomogao da se vrati na pravi put. Izbacivanje emocija bilo je važno, zbog čega je rekao da je zahvalan treneru i cijeloj svojoj ekipi.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.