AP Photo/Kamran Jebreili/Guliver Image

ĐOKOVIĆ VIŠE NIJE NAJBOLJI NA SVIJETU: Čudesni tinejdžer srušio je jednog od najboljih svih vremena

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Iza nas je sjajan teniski tjedan u kojem smo gledali masters u Indian Wellsu. Treći put u karijeri do masters titule došao je Carlos Alcaraz koji je u finalu bio bolji od Danila Medvedeva 6:3, 6:2 .

Tom pobjedom s vrha je skinuo 16 godina starijeg srpskog šampiona Novaka Đokovića i ponovno postao najbolji igrač svijeta. Đoković je titulu najboljeg preuzeo nakon osvajanja Australian opena na kojem Španjolac nije igrao zbog ozlijede.

Podsjetimo, Đoković i dalje ima zabranu nastupa na američkom tlu jer se nije cijepio te neće nastupiti ni u Miamiju što je veliki udarac i za ranking, ali i formu.

Čeka se Roland Garros

Alcaraz je u finalu Mastersa u kalifornijskoj pustinji bio nedodirljiv protiv Medvedeva. U oba seta bio je dominantan protiv Rusa kojem je ovo prvi poraz nakon 17 pobjeda zaredom.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli BNP Paribas Open (@bnpparibasopen)

Turnir je obilježio i velika pobuna igrača zbog loše podloge koja je dosta smetala svim igračima, a Medvedev je u izjavi poslije meča izjavio sarkastično da se posebno baš zahvaljuje upravo podlozi.




Alcarazu neće biti lako sačuvati prvo mjesto, jer u Miamiju brani 1000 bodova i samo ako tamo osvoji naslov zadržat će broj 1 pred sezonu na zemlji.

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.