fbpx
Instagram

‘ĐOKOVIĆ SE NAJVIŠE NASLIKAVA U OLIMPIJSKOM SELU!’ Dončić se našalio sa Srbinom

Autor: G.I.Š.

Luka Dončić bio je vrlo blizu ulaska u povijest Olimpijskih igara i postajući igrač koji je postigao najviše poena u jednoj olimpijskoj utakmici.

Rekord je i dalje u posjedu Oscara Schmidta iz Brazila s 55 koševa, ali Slovenac se zaustavio na 48 koševa, kada ga je izbornik izveo s parketa.

Iako sve izgledalo kao prava rapsodija Janeza protiv Argentine u velikoj pobjedi 100: 118, najbolji košarkaš ove reprezentacije ističe da su Argentinci dali sve da im otežaju posao.

Velika pobjeda

“Argentina je sjajna momčad. Bilo je teško, jer su igrali jako dobro u obrani. No, pripremili smo se na adekvatan način i odigrali izuzetno dobro. Bili smo solidni u obrani, dobro smo igrali u napadu. Prva utakmica na Olimpijskim igrama je iza nas, velika pobjeda i osjećamo se posebno”, rekao je Dončić odmah nakon utakmice.

Luka kaže kako ga ne zanima baš rekord koji je mogao oboriti na današnjoj utakmici te da je igrao isključivo za reprezentaciju i pobjedu.

“Ovo je vrlo poseban dan za Sloveniju. Ne zanimaju me rekordi, željeli smo pobijediti i po to smo i došli”, rekao je Luka.

Lik s najviše fotki
Mnogi Luku Dončića smatraju jednom od najvećih zvijezda Olimpijskih igara zajedno s Novakom Đokovićem. Oboje privlače veliku pažnju u olimpijskom selu. No, Slovenac kaže da je najbolji tenisač svijeta i dalje korak ispred.

“Volim biti zvijezda ovih Olimpijskih igara. Osjećam se dobro. Puno se fotografiram u olimpijskom selu, naravno, mogao bih i više, ali mislim kako je lik s najviše fotki na ovim Igrama Novak Đoković”, našalio se Dončić.

Autor:G.I.Š.