AP Photo/Darko Vojinovic/Guliver Image

ĐOKOVIĆ ĆE OTKAZATI WIMBLEDON ZBOG HRVATA?: Nevjerojatna situacija mogla bi stajati slavnog Srbina osvajanja titule

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Nažalost, Marin Čilić neće igrati na ovogodišnjem Wimbledonu, već smo pisali o tome, zarazio se koronavirusom i morao je otkazati sudjelovanje. Ali španjolski AS piše da bi to moglo donijeti probleme i Novaku Đokoviću.

“To je dobra vijest za Nadala, a možda loša i za Đokovića”, piše španjolski medij.

Dobra vijest je za Rafu, jer je Čilić bio u njegovom dijelu ždrijeba. Svakako bi Hrvat bio favorit u tom susretu, jer ipak je Čilić bivši finalist Wimbledona, a Španjolac se zadnjih godina ne osjeća najbolje na travi.

Čilić zarazio Đokovića?

“Odustajanje Čilića, koji je igrao polufinala na prethodna dva turnira, Roland Garrosu i Queen’s Clubu, bitno utječe na ostale tenisače jer Čilić je u Wimbledon stigao u dobroj formi”, dodaje AS.

“Bio bi to težak meč za Nadala da je Čilić ostao u turniru”, dodaju.

Foto: GuliverImage/ActionPlus/John Patrick Fletcher

Dakako, trebalo bi prije toga dobiti četiri meča, no neće se dogoditi. Ali otvara je jedan drugi problem. Potencijalno širenje virusa Wimbledonom.

“Čilić je u četvrtak trenirao s Đokovićem”, piše AS.




Nije nemoguće da se i Srbin zarazio, a to bi onda bio “pakao” za njegove ambicije u Wimbledonu. A ako se i zna da neće moći sudjelovati na Grand Slam turnirima do idućeg Roland Garrosa, onda je jasno da je izgubio svaku šansu da stigne Nadala na listi najboljih svih vremena…

Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.