Foto: Profimedia

DOBRE VIJESTI IZ ENGLESKE! Najavljeno otvaranje stadiona u Premier ligi i Championshipu za ovoliko ljudi

Autor: Gordan Šojat

Dobre vijesti za navijače danas stižu danas iz Engleske.

Naime, gledatelji se vraćaju na engleske stadione 2. prosinca što je i potvrdio je Odjel za kulturu, medije i sport Velike Britanije. Danas se još očekuje i obraćanje britanskog premijera Borisa Johnsona koji će objaviti detalje ove odluke.

Zasad je poznato kako će klubovi u Premier ligi na svoje stadione moći pustiti četiri tisuće navijača, dok će oni u Championshipu na stadion smjeti pustiti dvije tisuće ljudi.

U sportovima koji se održavaju na zatvorenom može biti dvije tisuće gledatelja na utakmicama najvišeg ranga, dok ih tisuću smije pohoditi susrete u drugim ligama. Klubovi u nižim rangovima natjecanja i dalje neće smjeti puštati gledatelje na svoje stadione i u dvorane.

Premier liga kao i sve druge u Europi od početka nove sezone održavala bez gledatelja i svi su bili u strahu da će zbog novog “lock downa” stadioni biti prazni do proljeća.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.