Screenshot: Instagram/shelly.naim

Djevojka ubijena u tragediji, trenerove riječi bole: ‘Bila je već u krevetu, nije htjela ići na taj tulum…’

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Serija napada pripadnika Hamasa s velikim brojem ljudskih žrtava među civilima u Izraelu odnijela je i život mlade Mai Haim, 22-godišnje unuke bivšeg izraelskog nogometnog izbornika Shloma Scharfa, koja je ubijena u napadu na festivalu elektronske glazbe s velikim brojem ljudskih žrtava.

Tužnu vijest iz Izraela je svojom objavom potvrdio Maccabi iz Haife, a traju oproštaji od djevojke, među kojima i jedan posebno bolan iz svijeta sporta, iz kruga obitelji ubijene djevojke.

Uz sjećanje koje je imao Maccabi, svoju bol je javno podijelio ujak ubijene 22-godišnje djevojke, Yuval Naim, trener Hapoela Rishona LeZiona, s riječima koje je na svojoj stranici objavio izraelski one.co.il.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli מועדון כדורגל מכבי חיפה (@maccabihaifafc)
“Bila je dijamant obitelji, ne vidim kako bi život s njom i bez nje mogao biti isti”, rekao je Naim pa bolno dodao: “Cijela obitelj je shrvana – roditelji, stričevi, braća, nećaci, Djed Shlomo je potpuno shrvan”.

“Ona uopće nije trebala biti na tom tulumu, to joj je valjda sudbina”, nastavio je Naim.

“Prodala je kartu koju je imala za tulum, u 23:30 je već ležala u krevetu, nakon prodaje karte odlučila je da neće ići, a onda su je njeni bliski prijatelji nagovorili da dođe”, dodao je nesretni trener, član obitelji ubijene djevojke.
“Njezini roditelji nisu ni znali da je izašla na tulum, bili su sigurni da je u krevetu. Kada su ujutro ustali, vidjeli su da je nema u krevetu, a onda je ujutro u 8:30 nazvala i rekla: ‘Pucaju na mene’. Nije imala sreće, već je napustila prostor za zabavu, odvezla se autom dalje, a vrata su bila zatvorena. Stavila je auto u ulaz i onda ušla unutra, zapravo je upala u zamku. Svi su otišli u skloništa zbog straha od projektila, a teroristi su bacali granate i pucali u skloništa”, dodao je Naim o stradavanju.

“Bila je stvarno topla djevojka, voljena, grlila je sve, nikada je niste čuli da je povisila glas, sve što ste je pitali ona je napravila. Bio sam povezan s njom na jako visokoj razini. Srce me boli, ne mogu se oporaviti od ovoga. Već su tri dana prošla, a ja sam slomljen, ne vidim kako bih mogao trenirati. Ako stvari ostanu ovakve, ne znam hoću li se moći oporaviti od ovog ludog udarca. Nikada se u životu nisam ovako osjećao, a prošao sam kroz puno teških stvari. Osjećam se tužno, ne da mi se ništa, ne mogu ni raditi ništa”, rekao je izraelski trener o boli koju prolazi zajedno s ostatkom obitelji…

Strašne vijesti: Pronađeno tijelo mlade unuke bivšeg izbornika Izraela

Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.