Photo:profimedia

DJELATNICE HOTELA OSTAVIO U ŠOKU: Nisu mogle vjerovati što su pronašle u sobi!

Autor: Gordan Šojat

Ovogodišnji NBA igra se u Orlandu na Floridi a hotelski kapaciteti su popunjeni momčadima, osobljem, sucima i svime ostalim što pokreče tu mašineriju.

Kako se za toliku količinu gostiju trebalo brinuti i više od tri mjeseca neki od igrača su prepoznali trud koji je hotelsko osoblje uložilo u njihov boravak te su se neki i odužili svojim domaćinima.

Tako je napuštajući Grand Floridian Hotel u kojem su bili smješteni košarkaši iz Houstona, Russell Westbrook, sjajni playmaker Rocketsa pokazao je veličinu tako što je osoblju hotela ostavio napojnicu od 8000 dolara.

Rocketsi koji su u hotelu boravili više od dva mjeseca očito su bili zadovoljni uslugom a Westbrook je priču potvrdio za ESPN.

“Brinuli su se sjajno o nama!”, rekao je Russel i dodao:

 “Trebalo je dosta truda, energije i vremena da svoj posao odrade na visokoj razini i itekako su uspjeli u tome. Volim kad se stvari rade na najbolji mogući način”.

Košarkaš nije bio voljan potvrditi svotu ostavljene napojnice, a kako pišu Morning News, hotel je napustio nečujno i neprimjetno, a novac su u njegovoj sobi s porukom našle djelatnice hotela.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.