Photo: Profimedia

DINAMOVAC DOČEKAO DINAMOVCE U MOSKVI! Posjetio bivše suigrače, ali je zaboravio dres

Autor: Gordan Šojat

Kako ponekad život piše zanimljive priče, tako su Dinamovi igrači dočekali posjetu svojeg bivšeg suigrača, ali još uvijek Dinamovca Nikole Mora u danu pred dvoboj s Moskovskim CSKA.

Moro je tek prije dva mjeseca stigao u Moskvu i sigurno ni sam nije mogao zamisliti ljepši posjet od ovog kada je ponovno vidio svoje kolege s kojima je donedavno dijelio dobro i zlo.

Prvo što je Nikoli palo na pamet bilo je kako je zaboravio ponijeti dres svom prijatelju iz Dinama.

 “Zaboravio sam ti dres”, sjetio se Moro dok se pozdravljao s Danijelom Zagorcem.

“Hoćeš ga donijeti večeras na utakmicu?”, pitao ga je još jednom Danijel.

Nikola je tada malo opisao kako se snašao u Moskvi u koju je došao prije dva i pol mjeseca.

“Dobro sam se snašao u Moskvi, prije mjesec dana sam našao i stan, sad mi je došla djevojka, tako da više nisam sam. Udaljen sam pola sata od klupskog kampa. Zasad idem s taksijem, ali mislim da ću uskoro početi voziti po Moskvi”, rekao je Moro i nadodao: “Grad je ogroman i ako želite nešto vidjeti, onda morate rezervirati cijeli dan za to. Volio bih da je manji grad, zasad nisam mogao puno toga vidjeti, ali bit će prilike.”




Kako je njegov Dinamo igrao prije desetak dana okršaj s CSKA, sjećanja na utakmicu su mu još svježa, a on je zabio tada svoj prvi gol u ruskoj ligi. No, to nije pomoglo pošto su izgubili s 3:1.

“CSKA je jak, ali me baš nije impresionirao u toj utakmici. Njihova se igra većinom vrti oko Nikole Vlašića. On je glavni i najopasniji igrač. Imaju dobre igrače i na drugim pozicijama, ali Vlašić je najbolji. Njihovu momčad krasi dobra kombinatorika. Dinamo sigurno ima dobre šanse za pobjedu u ovoj utakmici. Teško mi je reći tko je favorit, po meni su šanse baš 50-50.”

Nikola će naravno večeras otići na utakmicu, a od bivših suigrača najviše se čuje s Ivanušecom, Franjićem i Ademijem.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.