Screenshot/Aris FC

DINAMOV ‘PIJANAC’ JOŠ VJERUJE U HALILOVIĆA! Hrvatski ‘Messi’ pao na liječničkom, kakav šok, ništa od poznatog kluba

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Ako uključite malo sive stanice možda vam napamet padne zaboravljeni Dinamov Brazilac, Cleyton. Stigao je u Maksimir kao zamjena Sammiru, navijačima rekao da ne izlazi i ne pije, a onda šok.

Već u ožujku iste godine Dinamo ga je financijski kaznio zbog nediscipline i kršenja, te suspendirao iz prve momčadi, a na koncu i prekinuo suradnju s njim. Presudio mu je incident iz jednog zagrebačkog noćnog kluba, u kojem je pretučen u alkoholiziranom stanju.

Nije samo po tome ostao upamćen. Brazilac je postao hit na internertu zbog videa s Rukavinom i Brunom Marićem kako zajedno pjevaju hit “Ai se tu u pego”. Za Metrosprot je komentirao svoje bivše suigrače Halilovića i Brozovića.

Vjeruje Haliloviću

“Jako je dobar jedan na jedan, svidjet će mu se igra Arisa. Želim mu sve najbolje, upoznao sam ga mladog, a sada je iskusan, u dobrim je godinama i puno je naučio.”

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli PANATHINAIKOS ☘️ (@paoneagr)

Samo par sati poslije od ove izjave Halilović je pao na liječničkom pregledu u Ariesu. “Hrvatski Messi” tako je i dalje bez kluba nakon što je raskinuo ugovor s Rijekom.




Cleyton je za kraj komentirao i Brozovića: “Nekoliko Hrvata je napravilo iskorak rano, poput Brozovića. On nije bio ime za koje su govorili da će ići prema gore, a igrao je na Svjetskom prvenstvu i sada je u Interu.”

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.