Foto: Igor Soban/PIXSELL

DINAMO TO SMO MI NASTAVLJA SVOJU BORBU: Traži da skupštinari priznaju da je Dinamo oštećen

Autor: I.K.

Udruga ‘Dinamo to smo mi’ je uoči sjednice Skupštine GNK-a Dinamo poslao javno pismo skupštinarima u kojima od njih traži odbacivanje financijskog izvještaja kluba za proteklu godinu i priznanje da je klub bio oštećen, što se, kako tvrde u udruzi, redovito izbjegavalo napraviti. Udruga želi i da se od odgovornih zatraži financijska odšteta za klub.

U svojem javnom obraćanju prije sjednice Skupštine koja je zakazana za danas, ‘Dinamo to smo mi’ je na svojoj stranici istaknuo što se sve, kako udruga tvrdi, nepravilno radilo u klubu. U otvorenom pismu skupštinarima upozorava se i na njihovu odgovornost u situacijama na koje udruga skreće pozornost.

Udruga je još jednom istaknula ulogu Zdravka Mamića, spominjući da skupštinari nisu odbacivali njegove poteze dok je upravljao klubom. ‘Dinamo to smo mi’ skrenuo je pozornost na to da je Mamić pred sudom istaknuo da su glasovi skupštinara na njihovim sjednicama davali podršku odlukama koje su bile donesene.

Zbog toga, udruga ‘Dinamo to smo mi’ želi da se takva praksa prekine, a u otvorenom pismu za javnost došao je poziv da se to dogodi na sjednici zakazanoj za danas.

Cjelokupno otvoreno pismo udruge ‘Dinamo to smo mi’ objavljeno je na ovom linku.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.