Foto: Goran Mehkek / CROPIX

DINAMO SE RJEŠAVA ČAK 15 IGRAČA: Ušteda je golema, ovaj iznos je odlazio na njihove plaće

Autor: Ivan Lukač

Dinamo je i ove godine prvak Hrvatske, ali nakon proslave naslova Bišćan i njegov tim kreću veliku rekonstrukciju momčadi te ih čeka veliki posao možda i najveći unazad 5 godina.

Pripreme počinju 19. lipnja, startati s desetak igrača koje klub ima na posudbi. Najzvučnija imena su Marko Tolić Sandro Kulenović koji se najviše spominju o mogućem povratku. Dinamo planira raskinuti ugovor s 15 igrača.

Na te posuđene igrače potrošilo se prošle sezone 3,8 milijuna eura, u plavom domu drže da je to previše i da se tome mora stati na kraj. Tko je otpao, a tko ostaje pod ugovorom Dinama znat ćemo u srpnju, ali za neke se i sada već zna.


Brojni talenti

Još uvijek nema niti jedne usmene, niti jedne pisane ponude za igrače maksimirskog kluba, a isto tako nema bijelog dima kad se radi o mogućim dolascima prinova ili pojačanja.

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Bišćan u svojoj viziji ima nekoliko juniora kao što su Topić, Gurlica, Rukavina, a još se spominju Vrbančić te Šokota. Samim time za očekivati je da modri neće imati mjesta za sve. Vidi li Bišan u svojim redovima Emrelija koji je rekao da je uživao u Zagrebu, ali i prozvao  Čačića. Pitanje je što će biti sa Šarinićem koji se na svije posudbe nije dokazao, a glasio je za velikog talenta. Teško je za očekivati da će priliku ponovno dobiti Deni Jurić ili iskusni Duje Čop.

Puno je tu igrača koje Dinamo može iskoristiti za moguće transfere pa su se tako Janković i Marin spominjali kao dio transfera za Frigana. U svakom slučaju Dinamo čeka veliki posao te za struku odmora nema.

Foto: Vojko Basic / CROPIX

Autor:Ivan Lukač
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.