Foto: Igor Soban/PIXSELL

DINAMO POTPISAO UGOVOR S NOVIM IGRAČEM! Sretna priča o povratku ‘njihova djeteta’

Autor: Gordan Šojat

Dinamovo dijete mladi veznjak Niko Janković ovog je ponedjeljka potpisao svoj prvi profesionalni ugovor s maksimirskim klubom.

“Ponosan sam što sam potpisao profesionalni ugovor. Ja sam Dinamovo dijete, od svoje šeste godine sam ovdje. Bio sam u međuvremenu tri godine u Stuttgartu i ovom bih se prilikom zahvalio svima u Dinamu, od predsjednice uprave do ekonoma, a posebice želim zahvaliti i pozdraviti Zdravka Mamića, čovjeka koji me prije četiri godine vratio u Dinamo iz Njemačke. Zahvaljujem svojoj obitelji na podršci. Uostalom, otac mi je pomagao na terenu, vježbao sa mnom, s njim sam gotovo svaki dan individualno trenirao. Hvala i mami i sestri što brinu o nama”, rekao za službene stranice Dinama Niko.

“Ovaj je ugovor znak da klub vjeruje u mene i jako mi je drago zbog toga. To mi je poticaj da još više radim i treniram. Naravno, svakom djetetu koje igra nogomet san je zaigrati ovdje na glavnom terenu pa tako i meni”, dodao je Janković.

Iz Dinama su naveli i to kako je riječ o igraču silovitog udarca, čvrstine u dvobojima, stamenom korektoru veznog reda, ali i graditelju igre te po potrebi i krilu.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.