Foto: Igor Soban/PIXSELL

DINAMO NE SKRIVA AMBICIJE: Žele uzeti sve, a znaju i kako do toga doći!

Autor: Gordan Šojat

Dok čekamo vrlo bitnu utakmicu četvrtog kola skupine K Europske lige protiv Wolfsbergera u Klagenfurtu, Zoran Mamić najavio je što Dinamo očekuje od gostovanja na kojem će Plavi tražiti nove bodove u svojoj borbi za odlazak u drugi krug.

Ambicije su velike, a trener hrvatskih prvaka je pred novinarima opisao kako dočekuju ovaj nastup.

“Očekuje nas vrlo bitna utakmica. Svjesni smo važnosti i onoga što utakmica nosi. Poštujemo protivnika, ali vjerujemo u našu snagu i kvalitetu i očekujemo da ćemo odigrati dobru utakmicu i odnijeti bodove” , rekao je Mamić.

Dinamo nema zaraženih koronavirusom u momčadi tako da su svi spremni, a Mamić je najavio kako će na teren poslati napadački Dinamo koji će tražiti šanse i pogotke.

“Testiranje je prošlo dobro, svi su negativni i gotovo svi su na dispoziciji, osim Gavranovića. Vjerujem da možemo složiti dobru i kvalitetnu momčad da odnesemo bodove. Utakmica može odrediti našu europsku budućnost. Očekujem ofenzivan Dinamo, idemo pobijediti i moramo zabiti golove, tako ćemo se i postaviti. Nešto se pita i protivnika, ali vjerujem u nas i našu kvalitetu.”

O današnjem protivniku Mamić ima visoko mišljenje.

“Oni sigurno imaju kvalitetu, u najavi prve utakmice smo slušali najave o jednoj agresivnoj ekipi koja dobro napada i ide u oduzimanje lopte. Imaju sjajan re-posjed, u momčad im se vraća kapetan koji je motor i mozak ekipe, moramo biti oprezni. Imaju mnogo kvalitete, od Vizingera pa do ostalih i moramo biti koncentrirani od prve do zadnje minute”, završio je Mamić.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.